Home / Opinion / Mbrojtja e UÇK së!

Mbrojtja e UÇK së!

Mbrojtja e UÇK së dhe e të akuzuarve ( te mundshëm) aktual nga Gjykata speciale nga Enveri që publikisht në Vjenë pak pa përfunduar lufta për çlirimin e Kosovës pat deklaruar po citoj : nëse fiton UÇK luftën dhe e çliron Kosovën unë Enver Hoxhaj do të kërkoj azil në serbinë e millosheviqit, nuk është mbrojtje po tallje publike.
Në Kosovë janë bërë lëmsh kabllot, të tillët si Enveri e Dardani ( që mbronte serbët nga „ olluja kroate) mberin majat e pushtetit u avancuan e shpërblyen pikerisht nga presidenti ( nën akuzë) i Kosovës dhe lideri i PDK ( po ashtu nën akuzë).
Tentativa është që të gjithë të futen në një thes, epo ja që thesi ynë ka qëlluar i shqyer dhe të tillët si mban mbrenda i hedh jashtë, historia nuk mund të shtrembërohet duhet shkruar drejtë, historia nuk bëhet me porosi atë e shkruan koha dhe ngjarjet që fatmirësisht janë të ditura jo veq nga ne.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...