Home / Opinion / MASKARAI në RTV Dugagjini Kadri Veseli!

MASKARAI në RTV Dugagjini Kadri Veseli!

Se kildebilledet
Mbrëmë kushdo ka mundë të bindet se patriotizmi shpeshherë bëhet strofullog për horra.
Mjaft të kishte pasë durimin të dëgjonte dy minuta të vetëm horrllëkun e pollavralogjinë e Kadri Karaduzës.
Ky tip, pos analfabet politik i shkallës më të gërditshme, është një përbërje e përzierje e rrenës, e demagogjisë, e hipokrizisë, e karaduzllëkut, e maskarallëkut, e horllëkut, e fodullëkut dhe e patriotizmit njëqindpërqind fals.
Me të ardhë me vjellë nga mutsihane që dalin nga gojë të tilla…
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, Zmadho
 (mar  nga FB)

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...