Ministri për punë të jashtme dhe Ministër i Mbrojtjes së Gjermanisë, pati deklaruar në Bundestagun Gjerman për të marrë vendimin për të Bombarduar caqet Ushtarake Policore të Servisë

‘Ne nuk guxojmë të lejojmë të ndodhë gjenocidi ndaj një populli në Europë, kur ky Popull ka pas civilizim para 3000 vjetëve ne atëhere kemi jetu nëpër druj, pemë –,,Joschka Fischer 1999.

Na dënon Zoti na mallkon jeta nëse i harrojmë ata që bënë shumë për paqen dhe për drejtesin!