Home / 2019 / juni

Monthly Archives: juni 2019

Enver Shqipoja, ANTEU Shqiptar!

Shkruan: Fadil SHYTI Enver Shqipoja, ANTEU Shqiptar! -Shkëlqeu në histori, Komandanti kolos i pamposhtur ushtarak komunisti anti-fashist. -Ka léné gjurné té pashlyera djerse, gjaku dhe rrezeje: Politikan dhe diplomat i shquar, komunist i vendosur, i brumosur thellé me ideté kombétare ...

Read More »

PLEQTË E EUROPËS, SI PLEQTË E KATUNDIT TIM!​

Gjon Bruçi Në këto tri dekada, të aplikimit të “demokracisë perëndimore”, Shqipëria jo njëherë u gjend në buzë të greminës, dhe vetëm në momentet e fundit, kur “rreziku shqiptar” ka rrezikuar interesat e Europës, kjo e fundit ka ndërhyrë, jo ...

Read More »

Sali Berisha dhëndër serb, Arbën Xhaferi filozof radikal!

Veprimari dhe diplomati i shquar shqiptar në një intervistë ekskluzive për Agjencinë Daily News, flet për tradhëtitë e poltikanëve shqiptarë, veprimtarin e disaporës shqiptare rreth kauzës kombëtare, UÇK-në, deputetin shqiptar të diasporës e shumë tema tjera që lidhen e ndërthuren ...

Read More »

A duhet t’i rehabilitojmë tradhtarët? Qershor 11, 2019 Ahmet Qeriqi Kulmin e garës me shpalljen e disa mijëra “dëshmorëve dhe heronjve” e ka shënuar ish kryetari invalid i Shqipërisë, Bujar Nishani,  i cili shpalli heronj pjesën më të madhe të ...

Read More »

Gjon Bruçi 12 June 2019 A RREZIKON KRIZA AKTUALE TË PËRSËRISË ’97-TËN? Disa nga analistët kanë pohuar se kriza aktuale nuk mund të precipitojë si ajo e nëntëdhjetë e shtatës. Se, sipas tyre mungon shkaku ekonomik, siç ishin vlerat monetare që ...

Read More »