Home / Lajme / KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË,

KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË,

Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Abdulla Mehmeti

KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË, PËRVEÇ NË TROJET ETNIKE SHQIPTARE, NË MAQEDONINË VERIORE, GREQI DHE SERBINË ÇETNIKE

About admin

x

Check Also

Rexhep Qosja: Berisha, një kriminel që ka vrarë shqiptarë. Të ulë kokën dhe të largohet, se nuk e mund dot SHBA-

  Rexhep Qosja flet në këtë intervistë për Edi Ramën, Albin Kurtin ...