Home / 2019 / april

Monthly Archives: april 2019

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

 29-04-2019    Abdulla Mehmeti AGJENDAT SERBE DHE RUSE NUK MUND TË JENË TË PRANUESHME PËR POPULLIN SHQIPTAR NË MAQEDONINË E VERIUT (Mbi filozofitë politike tepër të vjetruara, të deklasuara, jodemokratike, antihistorike dhe të pafuqishme për t’ia lënë kësaj radhe “këmbët e ...

Read More »

Aristidh Kola: Shqiptarët që bënë Greqinë

Dhjetorë 28, 2015   Revista “Besa”, nisi botimin e saj si organ i Shoqatës së Arvanitasve të Greqisë, në vitin 1983 si revistë e përtremuajshme. Artikulli i Aristidh Kolës shfaqet në numrin e 5-të të “Besës” (qershor-korrik-gusht 1984), në kohën ...

Read More »

Emrat/ Ministra,Shqiptar!

Emrat/ Ministra, politikanë dhe zyrtarë të lartë nuk tërheqin pagat në banka prej vitesh dhe jetojnë në luks Këtë e konfirmon, një raport hetimor i përbashkët, hartuar nga Inspektorati i Deklarimit të Pasurive dhe Drejtoria e Parandalimit të Pastrimit të ...

Read More »

“BETEJA E KOSHARES” (II)

Gjeneral, ka dava Kosharja! Dilaver Goxhaj 27- 02 – 2019 Në të gjitha intervistat, analizat, shkrimet e ndryshme dhe debatat që janë zhvilluar dhe po zhvillohen sot e dhjetë vite resht rreth veprimtarisë luftarake 70 ditore prej Br.138 të UÇK-së, ...

Read More »

Përmendore në sheshin e Tetovës për Mehmetriza Gegën

25 Prill, 2019 Shkruan: Abdulla Mehmeti Në 50 vjetorin e demonstratave në Tetovë (1968-2018), për flamur dhe të drejta kombëtare të shqiptarëve në Maqedoni, përveç aktiviteteve të planifikuara për shënimin dinjitoz të këtij përvjetori, duhet të kërkohet nga Këshilli i ...

Read More »