Home / Të ndryshme / MËSIMDHËNËS, MBANI MËSIM E MOS SHKONI TE VARRI I RUGOVES – KU AS FAMILJA E TIJ NUK SHKON!

MËSIMDHËNËS, MBANI MËSIM E MOS SHKONI TE VARRI I RUGOVES – KU AS FAMILJA E TIJ NUK SHKON!

Ibrahim Rugova sulmon Rexhep Qosjen!
Dihet që tërë OTH të Lidhjes Komuniste të Kosovës ishin shkrirë në LDK kur kjo u rexhistrua si parti në Beograd por lexoni më poshtë arsyen se përse Lëdëkecat e urrenin dhe urrejnë Rexhep Qosjen,,,
Ja si e diferenconte Rugova prof Qosjen në vitin 1981

„Ibrahim Rugova në diskutimin e tij theksoi se procesi i diferencimit ideo politik duhet të jetë i vazhdueshëm dhe i gjithëanshëm kurse sa u përket masës së propozuar si anėtar i sekretariatit të OTH të Lidhjes Komuniste propozoi që Rexhep Qosjes t‘i shqiptohet masa – vërejtje partiake, sipas propozimit të grupit të punës të dy kryesive të cilën e kemi miratuar edhe ne“,,,
E shkoni sot akoma te varri i Komunistit të devotshëm jugosllav Ibrahim Rugoves…

Fotografia e Fatmir Brajshori-Tushi
Fotografia e Fatmir Brajshori-Tushi
Fotografia e Fatmir Brajshori-Tushi

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...