Home / 2019 / januar

Monthly Archives: januar 2019

Bitcoin ky transicion i tmershëm.

Jemi deshmitar të një tranzicioni monetar ku po gjysëmkompjuterizohemi dhe bëhemi direkt të mvarur nga teknologjija! Ky tranzicion i tmershëm,dhe ky përjetim prej te telefonat”allo,allo posta”…deri te digitalizimi i skajshëm po më fut në ankth! Bitcoin është një pilotprogram i ...

Read More »

Të nderuar qytetarë të Republikës,

Albin Kurti   Deputetë të Kuvendit, Kabinet i Qeverisë, Në vitin që shkoi është rritur papunësia e përgjithshme, është rritur papunësia te të rinjtë, vetëm papunësia te gratë ka mbetur njësoj sepse është aq e lartë saqë s’rritet dot më ...

Read More »

Gjykata e kooruptuara dhe politike ne Kosovë!

Blerim Metaj Gjër sa Titistët dhe kriminelët janë të lirë e këmbëkryq në institucione, Patrioti Ph.d.Sadri Ramabaja mbahët ende në Burg, pa as një fakt! Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e mbrojtësit të tij, rreth masës së paraburgimit ndaj ...

Read More »

QAZIMOSKI: NA QUAJNË TORBESH, NE JEMI SHQIPTAR

Kryesuesi i këshillit të komunës së Strugëd,Avdullah Qazimoski në STRUGA TV, u shpreh se me banorët e Llabunishtit dhe fshatrat rreth saj po luhet me identitetin e saj, duke i quajtur edhe torbesh edhe shqiptar, shkruan Struga Ekspres. “Ne na ...

Read More »

Blerim Metaj  16. januar 2019 Mbrëm në TV-Dukagjini, në emisionin Debat Plus, e shikova rrëfimin e Adnan Hysenit, i cili e kishte humbur vëllaun Avni Hysenin, si rezultat i neglizhencës Mjeksore në Kosovë. Adnani gjërsa u rrëfente, mua me sillëshin në ...

Read More »

Lamtumirë, o famëmadhja, UÇK!

Avdi Ibrahimi   Fragment nga romani: “Vrasje në tri kohë” të autorit Avdi Ibrahimi “Rrezanë, Më 18 shtator 1999 Po përmbyllen këto shënime, që një zot e di kur do të lexohen dhe nga kush do të lexohen. Nuk e ...

Read More »