Home / 2018 / december

Monthly Archives: december 2018

Hashim Thaçi i dërgon shokët e tij te “kasapi”

“Refreni i kreut të shtetit se “Luftëtarët tanë të lirisë, çdoherë kanë qenë shembull, duke iu përgjigjur dhe mos i ikur asnjëherë drejtësisë” – është një kushtrim qe të gjithë luftëtarët duhet të shkojnë lehtas tek kasapi. E më këtë ...

Read More »

Pse e urrenin vendet fqinje Teutën e Ilirisë?

HISTORI_ 27 Dhjetor, 2018 Teuta qe një personalitet i rëndësishëm i historisë Ilire. Sundoi vetëm për 3 vjet, por vepra dhe lavdia e kësaj gruaje ka triumfuar në shekuj. Teuta, si një grua e zgjuar dhe largpamëse, nuk pëlqehej nga ...

Read More »