Home / 2018 / oktober

Monthly Archives: oktober 2018

LIRI PËR SADRI RAMABAJEN

  Blerim Muriqi Unë besoj në pafajësinë e tij Dikur në të shkuaren e afërt, “delikti verbal” përbënte veper penale në Lindjen moniste me fytyrë kinse humane e brendi diktotariale. Në realitetin e një absolutizmi të tillë luigjian, njeriu dhe ...

Read More »