Home / Lajme / KUR KE PUNE ME HILEQARË

KUR KE PUNE ME HILEQARË

Vini re! Derzhavjanstvo/ makedonsko
Shtetesia/ Maqedonise
Nationality/ macedonian- kombesia, maqedonase. Une, dhe as ti, nuk kemi kombesi maqedonase por shqiptare. Pjesemarresi shqiptar ne grupin e punes per hartimin e ligjit, ose ka qene analfabet ose i verber.
Nen fjalen nationality duhet te shkruaje albanian dhe jo macedonian.
Marreveshja me Greqine ka dhjetra kurthe ku shqiptaret me votimin pro Referendumit do t’i vene vetes nje ferre bagremi ne kembe dhe do t’a bejne zero rezultatin e Referendumit per autonomo teritoriale dhe politike-Ilirida.
Sipas mundesive lexoni marreveshjen ne anglisht- versioni origjinal. Kerkoni ne Google,
PRESPA AGREEMENT FYROM-GREECE.
MARREVESHJA E PRESPES RM.
PRESPANSKI DOGOVOR RM.

Fotografia e Shpëtim Pollozhani

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...