Home / 2018 / august

Monthly Archives: august 2018

Ditët e fundit të Ramush Haradinajt

29/08/2018 Dorëheqja e Elez Blakajt bëri jehonë të madhe në gjithë opinionin publik shqiptar, ndërsa më i emocionuari për këtë ishte kryeministri i vendit Ramush Haradinaj, i cili nuk mund ta kontrollonte vetën me deklaratat e tij duke i përcjellë ...

Read More »

“PËR” DHE “KUNDËR” LOJËS HASHIM-VUÇIÇ

Xhevat Gjini (Heshtja dhe “neutraliteti” i Tiranes zyrtare te pajustifikueshme!) Gati njezete vite pas Luftes se LPK-UÇK-se dhe te kombit shqiptar per çlirimin e Kosoves shqiptare nga thundrra serbe dhe dhjete vite pas Shpalljes se Pavaresise liria dhe fati i ...

Read More »

TANI E KA FJALËN POPULLI!

Sami Kurteshi       Kryeprokurori i shtetit, Kryeprokurori i PS Reshat Millaku dhe prokurorë të tjerë të kriminalizuar, nuk duhet të dorëhiqen, por të shkarkohen dhe të futen në burg! Aty e kanë vendin bashkë me shefat dhe urdhërdhënësit ...

Read More »