Home / Të ndryshme / Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”

Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”

 “NË STARA GRADISHKË E GJETA DHE ATY E LASH ADEM DEMAÇIN”

 

About admin

x

Check Also

Biserko: Edi Rama ishte politikani i parë që pranoi ndarjen e Kosovës

Shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, nuk gjendet në tryezën e bisedimeve mes të ...