Home / 2017 / september

Monthly Archives: september 2017

Shkruan:  Fadil Shyti Një fj, e urtë popullore thotë: “I poshtri, ta merr edhe xhenetin”! Tash, po më kujton faktin që, kjo LDK-ja, “trime” pas luftës; aty -nga fundi i viteve 80-ta, e regjistruar në Beograd nën regjimin e satrapit ...

Read More »

HARADINAJ PENG I BEOGRADIT!

        Medai Shaholli   Ramush Haradinaj është zgjedhur dje kryeminiër i ri qeverisë së Kosovës ,me “aminin”e Beogradit dhe listës serbe.Me këtë zgjidhje Kosova mbetet peng e listës serbe ,që sot e tutje lista serbe do ta ...

Read More »

Pëllumb Xhufi: Shqipëria e kuislingëve

23/09/2017 Analiza Lufta e Dytë Botërore, ndryshe nga luftrat e mëparshme, në një mënyrë ose në tjetrën e përfshiu të gjithë popullin shqiptar. Ajo shërbeu si një katalizator i madh social, ku klasat dhe shtresat e ndryshme të shoqërisë shqiptare ...

Read More »