Home / Lajme / Vetëvendosje! vazhdon të provokoj!

Vetëvendosje! vazhdon të provokoj!

Është Vetëvendosje!, ajo që ka shkaktuar dridhjen e tokës në mes të kufirit Maqedoni – Kosovë – Serbi. Është mu kjo lëvizje politike, që për me shumë se 1 vit, po e destabilizon kufirin me Malin e zi. Tanimë kjo lëvizje, siq duket e pangopur për “dridhjet”, ka filluar edhe me destabilizimin dhe dridhjen e kufijëve të shteteve fqinje, siq është rasti me dridhjen e tokës afër kufirit Kosovë-Serbi-Maqedoni.
Qeveria e Kosovës, mediat e saja, gazetarët dhe gazetaret besnike të qeverisë, biles që më herët se policia e Kosovës, kanë nisur hetimet për këtë veprim “terrorist e antikushtetues”, që është e drejtuar kundër fqinjësisë së mirë me shtetet fqinje të rajonit.

Hetimet vazhdojnë!

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...