Home / Opinion / KOLONA PESTË ANTI SHQIPTARE

KOLONA PESTË ANTI SHQIPTARE

TË GJITHA KERKESAT E QETNIKUT AKADEMIKUT SERBË DOBRICA QOSIQI DHE AKADEMIS FASHISTE SHKENCAVE SERBE, JA KAN PLOTSU PARTIT E DALURA. “PAS LUFTE“ NË KOSOVE !..

ZOTI I MALLKOFT !..

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe teksti

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...