Lajme

Intervista

Lajme

Lajme

Aktiv

MARRËVESHJA ANTIKOMBËTARE E AHMET ZOGUT!

Marrëveshja Nikolla Pashiç – Ahmet Zogu e gushtit 1924 Shkruan: Dr. Shyqyri ...

Read More »

Arkeologu i famshëm  “trondit” grekët: Qytetërimi ilir ka ekzistuar para qytetërimit grek dhe romak!

Arkeologu i njohur Neritan Ceka ngre tri teza interesante për ilirët dhe ...

Read More »

Sa fëmijë u abuzuan seksualisht nga priftërinjtë francezë që nga viti 1950?

Një komision nxori shifrën prej 216.000 fëmijësh të abuzuar seksualisht në kishat ...

Read More »

Hstoriania e njohur, Kocaqi, jep alarmin

Elena Kocaqi: Kjo është e rrezikshme! Qëndrimi i Tiranës duhet të jetë ...

Read More »