Home / Të ndryshme / Vilat e drogaxhinjve që vrasin njëri-tjetrin dhe vilat e politikanëve që kanë vrarë një popull – Nga MOIKOM ZEQO

Vilat e drogaxhinjve që vrasin njëri-tjetrin dhe vilat e politikanëve që kanë vrarë një popull – Nga MOIKOM ZEQO

About admin

x

Check Also

Aktorja e famshme Irene Papas, vdiq si shqiptare!

-Do të mbetet e njohur për rolin e Penelopës, përkrah Bekim Fehmiut...