Home / Histori / TERMETI TUNDE DHE MALET , POR JO SHQIPTARET!

TERMETI TUNDE DHE MALET , POR JO SHQIPTARET!

( Nga fjalimi para popullit te Shkodres…1979 )
Termeti i atij viti beri deme te konsiderueshme ne banesa…..por populli me thirrjen e Partise, u ngrit ne kembe dhe brenda nji muaji u ngriten shtepite e reja .
– Po sot…..te ndodhin nje fatkeqesi, asnjeri nuk te pergjigjet, por kane filluar qe pasaniket te behen bamiresa e te japin lemosha per te varferit, gjoja duke i ndihmuar. Shikoni sa njerez jane teje skaje ne mjerim…..shikoni rrugeve te Tiranes, lypsa ne cdo kryqezim, njerez qe ” pastrojne ” koshat e plehrave , qe te gjejne nje cope buke.
– Ku jane vendet e punes per shqiptaret ?
VETEM NE KOHEN E ENVER HOXHES, TE GJITHE ISHIN NE PUNE !!!!!

About admin

x

Check Also

SI U NDRYSHUAN EMRAT E VENDEVE DHE NJERËZVE NGA SHTETI I GREQISË?

Shkruan: Prof.Dr. Abdulla Mehmeti Nga shekulli i 19-të deri në shekullin e...