Home / Opinion / Takim senzacional në Wien!

Takim senzacional në Wien!

Shkruan: Medai Shaholli

qyfyre bulevardi😃

Që thoni ju more shokë premieri ynë Edvini, gjatë vizitës së tij në Wien të Austrisë, pas takimit me kancelarin austriak paskësh takuar krejt rastësisht një grua shqiptare nga ‘Severna’, e cila tepër entuziaste që takoi premierin tha se kishte privilegjin si e vetmja shqiptare në Wien të takonte premierin tonë të gjatë.

Kështu, Hasija nga ‘Severna’ u bë protagoniste e një ‘takimi historik’ dhe pjesë e videove të përditshme që lanson çdo ditë në rrjetet sociale Edvin batërdia.

Ja pra, në këto rrethana Edvin hokatari nga një takim rasti ‘me popullin’ siç qe ky me Hasijen e ‘Severnës’, sajon ngjarje senzacionale sikur kishte ndodhur takim mes liderëve botëror!

Me këtë rast Edvin mavria tha se nga shqiptarët e ‘Maqedonisë së Veriut’ Hasija është ylli i shqiptarëve!

Takimi i rastit i Hasijes së ‘Severnës’ me kryeministrin tonë u bë lajmi i ditës në media.

Në këso raste Edvini more shokë është mjeshtër i propagandës duke i përdor situata të tilla në favorin e tij si lider popullor që nuk ngurron të takoj ‘popullin’ duke dëgjuar hallet e tij!

Ku ta dinte Hasija e ‘Severnës’ se ai që po takonte krejt rastësisht nuk ishte kryetari siç tha ajo por në fakt kishte takuar vëllamin e Vuçiqit dhe jo vëllain e saj kryeministër i shtetit shqiptar, një batakçi që nuk i ha palla për ‘maqedoncat e Severnës’ veç misionit të tij për Ballkanin e Hapur!

Në lidhje me këtë takim të rasti që thoni ju more shokë janë alarmuar edhe macet e Wienës të cilat kanë shfaqur xhelozinë e tyre sesi i gjati shqiptar nuk i takon ato ‘si zonja të rënda’ po një ‘maqedonce’ punëtore emigrante nga ‘Severna’!

Deri në rrëfenjën e radhës mirë mbetshi!

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti

About admin

x

Check Also

SI TË ELIMINOHEN MOSMARRËVESHJET DHE PENGESAT MES POPUJVE DHE SHTETEVE BALLKANIKE PËR HAPJEN E PERSPEKTIVËS EVROPIANE DHE EUROATLANTIKE TË TYRE

Shkruan: Dr. Abdulla Mehmeti 12 gusht 2022 A k t u a...