Home / Tag Archives: te

Tag Archives: te

Pse emërtimi “maqedoni” u takon shqiptarëve dhe ç’nënkupton maqedonia greke?

Sipa kësaj ndarjes administrative, logjikisht këtij mozaiku i mungon vetëm pjesa e “Maqedonisë Veriore“ ose “Maqedonia e Epërme“, si emër më i parapëlqyer që pala greke në bisedimet rreth kontestit për emrin e ri kushtetues të Maqedonisë këmbngul ta imponojë ...

Read More »

KOMUNIZMI DHE ENVERIZMI ISHIN MIQ TË NACIONALIZMIT SHQIPTAR

Zeqir DURAKU SHQIPTAR/Ë, JO VETËM …GJORËT, JO VETËM, EDHE E MOHOJNË, EDHE ATË SHQIPTAR TË CILIN E POHOJNË, E MIRATOJNË DHE E DEKLAROJNË …DERI EDHE ME ADHURIM …EDHE NJERËZIT MË TË MËDHENJ TË BOTËS!?! Në një shkrim, jo vetëm naiv ...

Read More »

“Aty qe Qemali, plot 70 vjet, kur i heq sot emrin, përsëri e vret”

Arben Duka Korrië 22, 2019  Nga Arkiva Një tjetër ngërç në horizont…04.Aug Skandali me pronat në Lezhë, Gjek Çelaj: Po luhet “Komedi Penale” Obama ngacmon Ciprasin: “Thuaji pak mikut tënd Putinit…”10.Jul Poeti Arben Duka ka shkruar lidhur me heqjen e ...

Read More »