Home / Lajme / SULEJMAN UGLJANIN PREZANTON PLATFORMËN , QË PARASHIKON STATUSIN SPECIAL PËR SANXHAKUN

SULEJMAN UGLJANIN PREZANTON PLATFORMËN , QË PARASHIKON STATUSIN SPECIAL PËR SANXHAKUN

Presidenti i Partisë së Aksionit Demokratik të Sanxhakut Sulejman Ugljanin sot në Tutin në kuadër të aktiviteteve parazgjedhore në takim me anëtarët e partisë ka prezantuar platformën , që parashikon decentralizimin e Serbisë dhe statusin special për Sanxhakun.

“Duam që të gatshëm të presim anëtarësimin e plotë në BE dhe paktin NATO, që do të shfrytëzojmë për zhvillimin dhe avancimin e raporteve të mira fqinjësore ndërmjet shtetve edhe popujve në regjion. Sanxhaku si tërësi politike edhe territoriale e qytetarëve të barabartë dhe popujve si faktor të paqes edhe lidhjes së popujve të Ballkanit”, tha Ugljanin, ka njoftuar shërbimi për informim i SDA Sanxhak, transmeton Tanjug.

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...