Home / Lajme / Skandaloze/ Gjykata Kushtetuese fshin një pjesë në aktgjykimin për dekretin e Thaçit

Skandaloze/ Gjykata Kushtetuese fshin një pjesë në aktgjykimin për dekretin e Thaçit

Skandaloze/ Gjykata Kushtetuese fshin një pjesë në aktgjykimin për dekretin e Thaçit

 01/06/2020

Për dallim nga njoftimi i publikuar nga Gjykata Kushtetuese në të cilin theksohej se ishte votuar me shumicë që dekreti i Presidentit është në përputhje me “…paragrafin 4 te nenit 95 të Kushtetutës”, në dispozitivin e Aktgjykimit të dorëzuar sot, e paskan fshirë paragrafin 4 dhe paskan theksuar vetëm nenin 95, tha eksperti Durim Berisha.

Sipas tij ky nuk eshte leshim teknik apo riformulim gjuhesor, por çështje kryesore rreth vendimmarrjes së gjykatës.

LEXO EDHE:

Ja cilët deputetë nënshkruan kërkesën për seancë të jashtëzakonshme

Ja dokumenti i plotë:

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...