Home / Lajme / Shpend Tradhtari

Shpend Tradhtari

Në Sheshin Adem Jashari nuk ka çfar kerkon simboli i Vllaznim-Bashkimit!
Aty e ka vendin Busti i Adem Jasharit e jo Simboli i Vllaznim-Bashkimit (themeli i Serbisë)! Të dyjat nuk shkojn bashkë o kokë tuli!

Adem Jashari u flijua me tërë familje shkaku që Vllaznim-Bashkimi i solli Shqiptarëve nenshtrim, poshtrim dhe ua suprimoj Autonomin! Tash del ti dhe e Renovon atë Simbol që ta ka mohu çdo gjë Shqipe dhe është munduar me të Sllavizu!

Vllaznim-Bashkimi si ide antishqiptare duhët të zhdukët me temel! E qebesa bashkë me të edhe jugonostalgjikët si ju!

E di pse ty nuk të prishet tymi nga ai Simbol antishqiptar, sepse ti ia ke pa “hajrin” Jugosllavis dhe je shkolluar në Unverzitet Amerikan, kur Shqiptarët digjeshin e flakërohëshin nga ata që ta mundësuan ty atë shkollim!

Fotografia e Blerim Metaj
Fotografia e Blerim Metaj
Fotografia e Blerim Metaj

About admin

x

Check Also

ANTONY BLINKEN LAVDATA PËR OSMANIN DHE KURTIN: E ÇMOJ SHUMË LIDERSHIPIN TUAJ.

Nga: prof. Dr. Binak Maxharraj Maxharraj-Opozitës: Keni mbet si zhabat pa ujë…E...