Home / Histori / Shkëlqimi dhe rënia e Mbretëreshës Teuta
UÇK
ushtria

Shkëlqimi dhe rënia e Mbretëreshës Teuta

Nga MOIKOM ZEQO

 March 18, 2016

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...