Home / Opinion / “Shefi i UÇK-së dhe i SHIK-ut, Hashim Thaçi e Kadri Veseli ishin strehuar te vëllai i Arkanit!?”

“Shefi i UÇK-së dhe i SHIK-ut, Hashim Thaçi e Kadri Veseli ishin strehuar te vëllai i Arkanit!?”

“Shefi i UÇK-së dhe i SHIK-ut, Hashim Thaçi e Kadri Veseli ishin strehuar te vëllai i Arkanit!?”

 14 Januar , 2019 

“A e dini o popull!!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!? Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit!!! A është kështu more adalet super komandant???”, pyet Jashari.
Në vazhdimin e pyetjeve të Murat Jasharit drejtuar Hashim Thaçit, kësaj radhe akuzohet direkt për vrasje më Kadri Veselin.

Jashari thotë se Thaçi deh Veseli e kanë vrarë Behadin Allaqin.

“Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me një plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomën e tij, apo jo?”, pyet Jashari.

Ai pyet edhe për tradhtinë që ia kanë bërë Zahir Pajazitit dhe Ukshin Hotit.

Ndërsa, e pyet edhe për kohën e luftës, kur ushtarët e UÇK-së kanë luftuar e Thaçi dhe Veseli janë strehuar në Prishtinë te, siç thotë Jashari, Faik Morina, shoku i Arkanit.

Jashari, thotë se ku ka qenë, tregoj popullit i thotë Thaçit se ku ke strehua?

“A e dini o popull!!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!? Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit!!! A është kështu more adalet super komandant???”, pyet Jashari.

“Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi? Ti, te jarani, te vëllai i Arkanit ke pasur konak? Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vëllai i Arkanit!!!?????”, pyet tutje ai.

Jashari thotë se nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!

Lexojeni pyetjet e radhës:

51. Shërbimet në botë mundohen të shkatërrojnë kokat e organizatave që i pengojnë, a është kështu apo jo?

52. Ali Uka, a ka qenë në krye të UÇK-së!

53. Remzi Hoxha, a ka qenë në krye të UÇK-së!

54. Kjo, a tregon se Ali Uka ka qenë një pengesë për Serbinë?

55. Çdo shërbim a mundohet fillimisht ta izoloj personin për ta shfuqizuar?

56. Nëse nuk arrinë, a mundohet të ja ndryshoj mendjen duke e përpunuar psikologjikisht, ose ta blej, ta korruptoj?

57. Nëse nuk arrin, a mundohet ta eliminoj fizikisht?

58. A je ti bashkë me SHIK-un vegël e Serbisë në këtë eliminim fizik të Ali Ukës?

59. Aq ke patur urrejtje në zëdhënësin e UÇK-së, që ke torturuar kufomën tij! Ke prishë trupin e Ali Ukës!!!?

60. Pse ke patur aq urrejtje ndaj UÇK-së o Hashim???!!!

61. Mund të na tregosh se si është vrarë Zahir Pajaziti i cili ishte ndër kryesoret e UÇK-së bashkë me Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën më 31 janar 1997?

62. Ndoshta mund të na tregon Azem Syla, Rexhep Selimin, ose SHIK-u me mire apo jo?

63. Si janë vrarë ne kurth?

64. Kush i lajmëroj organet e sigurisë serbe?

65. Ti dhe Kadri Veseli morët Shefin Politik të UÇK-se krahun e djathtë të Ukshin Hotit apo jo?

66. Pse e vratë Behadin Allaqin shefin politik të UÇK-së?

67. Behadin Allaqi, a ishte kryetar i Lëvizjes së Frontit të Rezistencës së Kosovës?

68. LFRK ishte Ukshin Hoti, Sokol Dobruna, Remzi Hoxha, Ali Uka, Avdyll Krasniqi (ati Gjeve Lladrovcit), Zahir Pajaziti, Behadin Allaqi dhe shumë të tjerë…

69. LFRK a ishte organizata e parë që dërgoj ushtarë në trajnim në Shqipëri?

70. LFRK a ishte dega politike ilegale e UNIKOMB-it të Ukshin Hotit?

71. Behadin Allaqi a ishte krahu i djathte i Ukshin Hotit?

72. Faktikisht, a fillon organizimi ushtarak nga Lëvizja e Frontit të Rezistencës në vitin 1991?

73. Më pas, a i bashkëngjitën LPK-ja dhe LKÇK-ja?

74. A kanë qenë komandantet e parë anëtar të LFRK?

75. Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me një plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomën e tij, apo jo?

76. Pse ti me Kadri Veselin keni vrare shefin politik të UÇK-së?

77. Pse SHIK-u ka vrarë patriotet si Remzi Hoxhën, Ali Ukën zëdhënësin e parë të UÇK-së , shefin politik të UÇK-së Behadin Allaqin?

78. Ju SHIK-u keni bë propagandë se Remzi Hoxha është njeriu i Serbisë, pse?

79. Ju SHIK-u keni bë propagande se anëtarët e familjes Jashari janë të Serbisë, pse?

80. Ju SHIK-u keni bë propagandë se Adem Demaçi është i Serbisë, keni lëshuar disa dokumente në Kosovë për të faktuar kinse është spiun, pse?

81. Ju SHIK-u keni krijuar propagandë kundër të gjithë patriotëve, pse?

82. Pse ti me shokët e tu ke bërë propagandë denigruese për të gjitha familjet patriotike?

83. Pse SHIK-u apo UDB ka organizuar kurthet ndaj patrioteve si për Zahirin?

84. Deri ne mars/prill të 1998 ke qëndruar në Zvicër mos gaboj?

85. Mbas ofensivës të Rahovecit ku ke qëndruar në Kosovë?

86. A është e vërtet se ke qëndruar në Prishtinë?

87. Ushtarët e UÇK-së kanë luftuar, por ti si Shef i shumë kërkuar nga Serbia (pa i bë asnjë dem) ku je strehuar?

88. Ke qene në një vend shumë të sigurt në Prishtinë!?

89. Te kush ke qenë?

90. Ke mundësi t’i tregosh popullit!?

91. A e dini o popull !!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!?

92. Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit!!!

93. A është kështu mor adalet super komandant???

94. Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi?

95. Ti, te jarani, te vëllai i Arkanit ke pasur konak?

96. Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vëllai i Arkanit!!!?????

97. Nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!

98. Prej Prishtinës Hashim a ke dal në Maqedoni?

99. Kush ta aranzhojë këtë kalim?

100. Kush të përcjellke deri në Maqedoni?

Vazhdon…

About admin

x

Check Also

Cikli : I Plotëfuqishmi dhe e madhërishmja!

Shkruan: Genta Petro Kaloçi “Ateisti që b/bisedon me Atë, quhet i çmendur....