Home / Lajme / SALIH ZYBA, PIKA E DJALIT!

SALIH ZYBA, PIKA E DJALIT!

Salih Zyba është ai që e ka ngreh flamurin kombëtar i pari pas luftës të rrethi në Prishtinë!

Salih Zyba është ai që ia ka ruajtur shpinen me gjoksin e vet Albinit!

Salih Zyba ishte në tri luftera, kur çifti i F.Gomarit mbushte bateria në Koshare!

Salih Zyba është ai aktivisti që është përjashtuar nga puna shkaku i aktivitetit të tij politik në Lëvizje!

Salih Zyba ishte në ballë të fortunave kur disa belesha që vonë janë anëtaresuar si soji i Shpend Ahmetit, Fisnik Gomarit e kanë flladitur Hashim Thaçin e janë fshehur pas Ferrit, NEWBORNIT, e karrotave!

Salih Zyba është ai drejtori që së bashku me Liburn Aliun i kanë ndalur, rrenuar, shkatërruar e dermuar ndertimet pa leje në Prishtinë!

Salih Zyba është aq modest, aq i padjallëzuar, aq i sinqertë e aq patriot, saqë me çiftin e Fisnik ismailit nuk krahasohet fare, sepse ky i fundit është e kundërta e kesaj. Këtë e ka deshmuar kur iu bashkua PAN-hajnisë!

Salih Zyba nuk e ka kërrcnuar, as shantazhuar, madje as ofenduar Shpend Ahmetin dhe askënd me atë status. Prandaj, lexoni dhe kuptoni drejtë.

Salih Zyba është ai, që para se me fol për të, duhesh të mendohesh mirë se çfar thua, sepse ai është vet VETËVENDOSJA!

Me SALIH ZYBEN!

Poshtë Kopilat e Kaqushes!
Poshtë edhe banalistat që e kanë keqinterpretuar statusin e Salihut!

Fotografia e Blerim Metaj

About admin

x

Check Also

Lëvizja VETËVENDOSJE Informon!

Lëvizja VETËVENDOSJE!  Shtetet e Bashkuara të Amerikës përsërisin qëndrimin se dialogu Kosovë...