Home / Opinion / Reago Blerim?

Reago Blerim?

Për çka të reagoj more? 

A do i perzihemi ne Albinit edhe në perzgjedhjen e ministrave?

12 vite luftë të parreshtur me pushtetin që na shkeli e na malltretoj, 15 vite në ballë e kishim Albinin, dhe sot kur jemi afer arritjes së qellimit, pra për t’ia sjellur ndryshimin e merituar popullit, ne po u deshka të reagojmë dhe ta mësojmë Albinin, se cilët ministra po u deshka me i zgjedh ai? A jeni në veti?

Leni pordhat e reagoni kur duhet, jo kur t’ju teket.

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...