Home / Lajme / Raporti i KFOR-it : Lidhja e fuqishme e SHIK-ut të PDK-së me trafikun e drogës

Raporti i KFOR-it : Lidhja e fuqishme e SHIK-ut të PDK-së me trafikun e drogës

Raporti i KFOR-it : Lidhja e fuqishme e SHIK-ut të PDK-së me trafikun e dro gës

Edhe raporte të shërbimeve mike të Kosovës pjesë e NATO-së të publikuara kohë më parë nga “Koha Ditore” e akuzojnë ShIK-un e PDK-së, partisë që e themeloi dhe e drejtoi gjatë Hashim Thaçi që qëndron prapa tregut të dro .gës në Kosovë.
Këto raporte në veçanti akuzojnë deputetin e PDK-së, Elmi Reçica. NATO-ja ia kishte bërë një portret të gjerë bazuar në vëzhgim dhe përcjellje të gjatë ElmiReçicës.

Atë e cilëson si njeri shumë të fuqishëm që kontrollon tregun e dro. gës.

Kosova ka një sipërfaqe prej 10 mijë kilometrash katror. Më pak se 2 milionë banorë, po ashtu. E ky është territori që konsiderohet shumë atraktiv nga trafi.kantët si vend transit për d rogën që prodhohet në shtetin shqiptar, dhe po ashtu për dr.o gat më të rënda që vijnë nga pjesë të tjera të botës.

Dhe kjo pozitë strategjike e kishte prekur thellë Kosovën dhe elitën e saj politike që të ‘ngjyente’ në hisen e madhe të trafikut të dr. ogës.

InDoks në dokumentarin “Dr ogë dhe; Censurë” ka bërë një hulumtim të gjerë për fenomenin e dr. ogës në Kosovë.

Dokumentari i plote :

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...