Home / Lajme / Qeveria Kurti kafshatë që s’kapërdihet për Serbinë: Me vendimin e mbrëmshëm, asnjë maune nuk mund të hyjë në Kosovë nëse në dokumentet serbe nuk shkruan qartë: Republika e Kosovës.

Qeveria Kurti kafshatë që s’kapërdihet për Serbinë: Me vendimin e mbrëmshëm, asnjë maune nuk mund të hyjë në Kosovë nëse në dokumentet serbe nuk shkruan qartë: Republika e Kosovës.

Qeveria Kurti mbrëmë mori vendimin largëpamës që të avancohet reciprociteti me Serbinë. Deri tani maunet nga Serbia kanë mundur të hyjnë në Kosovë nëse: 1. nuk kanë pasur dokumente fyese për shtetësinë e Kosovës, dhe 2. Nëse në to është shkruar Kosova, shkruan MekuliPress.com

Me vendimin e mbrëmshëm, asnjë maune nuk mund të hyjë në Kosovë nëse në dokumentet e tyre nuk shkruan: Republika e Kosovës.

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...