Home / Opinion / Pollozhani: Ahmeti dhe Thaçi fatkeqësia më e madhe e shqiptarëve në RMV

Pollozhani: Ahmeti dhe Thaçi fatkeqësia më e madhe e shqiptarëve në RMV

Pollozhani: Ahmeti dhe Thaçi fatkeqësia më e madhe e shqiptarëve në RMV (VIDEO)

Mes të tjerave, Pollozhani ka treguar edhe qëndrimin e tij që ka për liderin e BDl-së, të cilin ai, së bashku me liderin e PDSH-së, i ka cilësuar si të keqen më të madhe të kombit shqiptar që jeton në RMV.

“Ali Ahmeti për mua është një fatkeqësi historike, shkaku se degradoi edhe e degjeneroi qëllimin për të cilin njerëzit e dhanë jetën, kështu që sot ato luftëtarë të vërtetë nuk janë më, kurse në pjesën më të madhe u realizua plani i Cërvenkovskit, i cili ka thënë në mënyrë decide, ne tha nuk do të vëmë gjumë në sy deri sa t’i eliminojmë të gjitë ato terroristë që ngritën pushkë kundër shtetit. Dhe me të vërtetë në disa metoda, një duke i shtirë në grindje njëri me tjetrin të vriten për çështje materiale, por shumica janë raste të pasqaruara, janë vrasje akoma të pasqaruara, kështu që mendoj se të këtillë do t’i mbajë mend historia edhe Ali Ahmetin edhe Menduh Thaçin, që të dy bashkë, për mua janë personazhe negative, pasi në çdo rrotullim, si ajo centrifuga që i hedh, ato llomet(mbeturinat) anëve, ky i hedh kuadrot progresiv dhe pozitv, është mbështjellë me një kastë aminxhijshë dhe servilësh dhe fundi do të jetë si krymbi i mëndafshit, ai duke u mbështjellë në mendafshin e vet në fund ngel aty”, ka thënë për in7, Shpëtim Pollozhani.

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...