Home / Lajme / Parapolitika dhe “opozitarizmi konstruktiv” i PSD

Parapolitika dhe “opozitarizmi konstruktiv” i PSD

Fotografia e Sami Kurteshi
Sami Kurteshi

Parapolitika dhe “opozitarizmi konstruktiv” i PSD

PSD, në cilësinë e “opozitës konstruktive”, sot arriti të shndërrohet në prijatare të kthimit të politikës së kriminalizuar institucionale në parapolitikë, bisht të kreut kriminal Institucional Hashim Thaçit.
Tani e tutje, “delegacioni i Kuvendit të Kosovës” në krye me Shpend Ahmetin dhe me ndihmën e Shoqërisë Civile, do të udhëheqin dialogun “konstruktiv”, deri tani të munguar, me Serbinë. Pra Kuvendi i Kosovës, me ndihmën e PSD, po rrëshqet nga krimi i organizuar institucional në parapolitikë kriminale të institucionalizuar.
Provave për bashkëpjesëmarrje në pushtetin “e ndershëm” dhe “atdhetar” tani si duket po u vie fundi. Tani kambetur vetëm edhe ekzaminimi mjekësor i PSD për kyçje.
Kështu është kur bëhesh bisht i krimit: kutërbon. Tani po i vie era që larg PSD-së “opozitare”.

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...