Home / Opinion / Njeriu i Serbisë i jep goditjen e fundit rugovistes së fundit!

Njeriu i Serbisë i jep goditjen e fundit rugovistes së fundit!

Mejdi Krasniqi Naser Aliu sa esht kjo Rugoviste unë Austronaut

Naser Aliu Më shumë se çdo tjetër në ldk…

Enver Bajra Hoti LIDHJA DEMAGOGJIKE E K… sot me vota elektronike shkarkoi e largoi MBRETRESHEN për disa kuaj që jan në te! E organizoi vorimin elektronik, se përndryshe edhe njihere do t‘përdoreshin karrigat dhe besoi Isa M… tani me ndonji tjeter do t‘ishte n‘spital me edhe tjetren këmbë gjytyrym.
Por…

Naim Tmava Se LDK eshte shenderru ne nje parti qe eshte per te ardhur keq per te .nje parti skllot pa identitet vetanak . Nje grupim i kodosheve te korruptuar ka vite qe kan uzurpu kete parti politike lideri i se ciles ka urrejtje patologjike ndaj Rugoves dhe po ja arrin te shkaterroj qdo vlere dhe individ . Sjelljet dhe vendimet e perqudeta tashme te nje udheheqesi sa te mjere aq edhe qesharak . Per shkarkimin e Vjosa Osmanit —Isa Mustafa mori pelqin paraprak te Thaqit .Pa aprovimin e tij aj nuk do guxonte te ndermerrte nje hap aq radikal . Mjerimi i LDK se eshte vete Isa Mustafa . Shkaterrimi i LDK se nga ai eshte evident . Marrezia nuk ka skaj .

Lorenc Prenaj Naser ,ne keto pun nuk ka fuund, ne politik gjithkush përpiqet për hesap të veet!!

Konti Vrana E kam ditë qe i vjen qeshtu puna!

About admin

x

Check Also

Dyluftimi i integristëve!

Shkruan: Medai Shaholli I ashtuquajturi ‘grupi i zjarrit’ brenda integristëve me protagonistë...