Home / Opinion / Në vigjilie të çlirimit të Kosovës

Në vigjilie të çlirimit të Kosovës

Biri im, bëj diçka për shqiptarët e mi!
Se Nënë Tereza është ndër faktorët vendimtar për intervenimin e organizatës më të fuqishme ushtarake botërore, e udhëhequr nga superfuqia planetare, SHBA ndaj objektivave militare serbe në Kosovë, ketë nuk duan ta shohin vetëm ata që janë verbuar nga fanatizmi fetar. Populli ynë asnjëherë nuk ka qenë mosmirënjohës ndaj atyre që e kanë ndihmuar në ditë të vështira, andaj Nënë Terezën edhe mund ta quajnë kaurre, të pafe, joshqiptare, ta thërrasin në gjuhën serbe Majka Tereza etj. por një gjë është shumë e sigurtë: fati i shqiptarëve në përfundim të shekullit të kaluar, pa interesimin dhe ndikimin e personalitetit të Shën Terezës tek liderët më të fuqishëm botëror, do kishte tjera rrjedha. Faleminderit Nënë e Shenjtë, Nënë e Shqiptarëve, Nënë e gjithë njerëzimit! Faleminderit President!
Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz, tekst

About admin

x

Check Also

Une biri i SHQIPERISE AME, ne mergimin e zi!

Nga: Luan Baci 1 Tetor 2022 Une biri i SHQIPERISE AME, Qava...