Home / Të ndryshme / Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”

Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”

 “NË STARA GRADISHKË E GJETA DHE ATY E LASH ADEM DEMAÇIN”

 

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...