Home / Lajme / Në ditëlindjen e kryepeshkopit shqiptar që nga Argjentina betohet në flamurin kombëtar

Në ditëlindjen e kryepeshkopit shqiptar që nga Argjentina betohet në flamurin kombëtar

 

 

 

 

Sot ka ditëlindjen Mirëmëngjesi, kryepeshkopi shqiptar Alejsandro Greco, një famullitar dhe atdhetar i rrallë,  që me angazhimin e tij prej një peshkopi të devotshëm të shqiptarisë, në vazhdimësi uron shqiptarët kudo që janë pa dallim regjioni e përkatësie fetare duke shërbyer si një urë lidhëse me një dashuri të paparë atdhetare e fetare.

Nga Rexhep Rifati

Ky është mesazhi i tij sot, për ditëlindje si dhe mesazhi tjetër jetësor drejtuar gjithë shqiptarëve: Bashkëkombës – e, Vëllezër dhe Motra Shqiptar, Miqësi e dashur kudo jeni, Sot 1 Qershor 2020 është Ditëlindja ime!!! Vitet ikin dhe nuk kthehen më!!! Mosha dhe shëndeti i mirë janë dhuratë nga Zoti, të cilit i lutem Shqip!!! Në këtë përvjetor, ju Falënderoj te gjithëve për urimet, për përshëndetjet, telefonatat tuaja, ju ndjeva të gjithë pranë!!! +Aleksander I Shqipatrëve, Kryepeshkop – Bir I Shqiponjë
Rroftë Shqipëria e Bashkuar!!!

Po do te vij një dite, kufiri do tretet, një Atdhe do mbetet; Shqiponja do gdhendet ne çdo shkëmb e gur: do valoj ne shekuj vetëm ky Flamur!!! Rroftë Shqipëria Etnike!!! Rroftë Bashkimi Kombëtar!!! Shqipërinë e pa bërë, bëje ose vdis !!! Rroftë Kombi Shqiptare, dhe me një Shqipëri te bashkuar dhe te fort!!! Rroftë Mëmëdheu!!! Rroftë Populli Shqiptar në një Shqipëri të pandarë!!! Rrofsh sa malet e Shqipes!!! Në lavdinë e Kombit Tonë Shqiptar përgjithmonë!!! Lavdi Dëshmorëve te gjitha kohërave te Kombit Shqiptar!!! Qofshin gjithë Shqiptarët me shëndet e te suksesshëm!!!

Kjofsh i uruar qe mbani gjalle frymën e Shqiptarisë gjithandej !!!

Rroftë Shqipnia përgjithmonë Kombi Shqiptar!!! Rroftë Shqipëria e Bashkuar !!! Lavdi për jetë e mot gjithë heronjve të mëmëdheut !!! Rrofte Atdheu ynë i dashur!!! Rroftë gjithë heronjtë e kombit tone qe u sakrifikuan për lirinë e drejtësinë e kombit tone!!! Rroftë Shqipëria dhe Historia jonë Pellazgo – Ilire dhe  gjithë dëshmorët qe ranë për Vatan!!!

Kuq e Zi janë ngjyrat tona, ne flamur jeton Shqiponja, kokën lart e shumë krenar, i themi botes jemi Shqiptar!!! Unë jam krenar për ty , Flamuri Kuq e Zi me i bukur ne bote!!! Rroftë krejt Shqiptaria – Pelazgo – Illyrian një nga shtetet me te vjetra nket planet dhe askush s’mund te na hup farën!!!

Ne jetë te jetëve, rroftë Shqipëria dhe ata qe e duan ate!!! Zoti e bekofte Shqipërinë dhe Shqiptarët!!! Kryepeshkop +Aleksander I Shqipatrëve – Bir I Shqiponjës

Në emër tim dhe të portalit prointegra, shkon ky urim për këtë peshkop e artdhetar të devotshëm: Vëlla i dashur,  Alejandro Greco, Ty që na bënë krenar më punën Tënde të shkëlqyeshme prej një famullitari e atdhetari, duke të uruar ditëlindjen të uroj jetëgjatësi, shëndet dhe miqësie të përhershme në angazhimet tua për të shërbye edhe si një urë ndërlidhëse midis shqiptarëve pavarësisht ku jetojnë dhe në ç ‘religjion besojnë.

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...