Duket e pabesueshme por del të jetë e vërtet!

Në rrjetin social Twitter ka nisur të qarkullojë një dokument ku shkruhet se është paguar afro 25 mijë dollarë për një email prej 80 fjalësh për një artikull në të cilin shkruhet se Kadri Veseli është zgjedhja më e mirë për kryeministër.

Laura Ivezaj është emri që e ka publikuar këtë të dhënë dhe i ka bashkangjitur madje edhe faktet.

 

The google drive below is an ongoing list of contracts @HashimThaciRKS & PDK have entered into:https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1UrD-yMQmFJH_IrPuUwqxHXABrloX61bd?usp=sharing 

$ included in most. Like a $24,824 payment to @NunbergSam for a 80 word email to @newsmax re: publishing an article on @KadriVeseliKS being the best PM choice

View image on TwitterView image on Twitter