Home / Lajme / NDAL DHUNÉS, TERRORIT, BURGOSJEVE, VRASJEVE POLITIKE NDAJ VV HEROIKE!

NDAL DHUNÉS, TERRORIT, BURGOSJEVE, VRASJEVE POLITIKE NDAJ VV HEROIKE!

 
 
Shkruan: Fadil SHYTI
(REAGIM ME RASTIN E BURGOSJES TË FLAKADANIT TÉ SHQIPÉRISÉ ALBINIT DHE FLAKADANEVE ALBULENA HAXHIUT DHE DONIKA KADA-BUJUPI, UDHËHEQËS TË VV HEROIKE)
Kjo ofensive e ç’frenuar çmendurie e pushtetit dje dhe sot né Kosové,-ishte dhe éshté politiké, reaksionare, feudal-kapitaliste, tipike fashiste, revanshiste ndaj Albinit, Albulenés, Donikës, Deas, Sadriut, Shpendit, Glaukut, Visarit, e té tjeréve udhèheqés dhe veprimtaré e veprimtare té opzités sé vérteté, VV,
e cila pér mé tepér se 12 vite, pérkrah me popullin e shumévuajtur, po bén rezistencé të pandërprerë paqésore aktive né Kosové, pér mbrojtjen e saj nga sulmet e egra té qarqeve reaksionare të Beogradit, Brukselit dhe té Moskés; duke i pasur kurdoheré bashképunétoré té zellshém né politikén dhe diplomaciné e tyre prapakthyese né histori, kundér-Kosovés, pushtetarét e Kosovés sé ndaré andej né veriun e saj, né Mitrovicé dhe e tej-ndaré sipas planeve té egra serbomadhe me “paketa” si ajo e decentralizimit ahtisarian,
té komunave, kolgomerate-nacionalitetesh,-kinse, jané komuna me shumicé serbe.
Drejtési pér Astritin!
Liri pér veprimtarét e dénuar padrejtésisht, 21 vite burg, “pér terrorizém”, Frashérin me grupin e tij atdhetar, té VV!
Liri pér Albinin, Albulenën dhe Donikën!
Poshté armiqté!
Poshté klani “Pronto”, dhe bahkëpunëtorët e tyre, renegatët e LÇ-re!
Poshté tradhtarét!
24 Néntor, 2017

About admin

x

Check Also

ANTONY BLINKEN LAVDATA PËR OSMANIN DHE KURTIN: E ÇMOJ SHUMË LIDERSHIPIN TUAJ.

Nga: prof. Dr. Binak Maxharraj Maxharraj-Opozitës: Keni mbet si zhabat pa ujë…E...