Home / Lajme / NDAHET NGA JETA VEPRIMTARI I ÇESHTJES KOMBËTARE, SHABEDIN IBRAHIMI !

NDAHET NGA JETA VEPRIMTARI I ÇESHTJES KOMBËTARE, SHABEDIN IBRAHIMI !

Siç njoftohemi nga shoku ynë Agim Xhigoli, Kryetar i Frontit Popullor për Mbrojtjen e veprës së Enver Hoxhës, sot u nda nga jeta SHABEDIN IBRAHIMI nga Presheva, Veprimtari i Çështjes Kombëtare, Enveristi i flaktë, miku i Partisë Komuniste të Shqipërisë.
Në 16 tetor të vitit 2018, Shabedin Ibrahimi vrapoi nga Presheva dhe mori pjesë në kremtimin e 110 Vjetorit të Lindjes së ENVER HOXHËS, organizuar në Hotel “Tirana Internacional” nga Partia Komuniste e Shqipërisë.
Në emër të PKSH, i përcjell ngushëllime familjes, shokëve dhe miqve të tij të shumtë, kudo që ndodhen për humbjen e njeriut të tyre të dashur. PKSH e konsideron Shabedin Ibrahimin mikun më të mirë e më aktiv të saj, ndaj do ta regjistrojë në librin e nderit, ku evidentohen simpatizantët dhe mbështetësit e Partisë Komuniste të Shqipërisë.
Luan Bajra, Xhevat Zekaj dhe 70 të tjerë
30 komente
4 ndarje
Pëlqej

Komento

Ndaj

Komentet

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...