Home / Të ndryshme / MË DOLI LIBRI MË I RI ME TEMA “TË RËNDA”

MË DOLI LIBRI MË I RI ME TEMA “TË RËNDA”

Se kildebilledet
Daut Dauti
Vështrime për tema historike e ese politike(për përzierjen pa nevojë të fesë dhe kombit, për “shkijet” tanë Skënderbeun, Nënë Terezën, shqiptarët e Ukrainës, për xhihadistët tanë në luftrat për kauza myslimanësh gjithfarë ngjyrash, për paradokset e historise, pësimet dhe mësimet nga e kaluara, nderthurjet fqinjesore identitare bullgaro maqedonase), polemika të ashpra me mohuesit e qenesise shqiptare…dhe shume tema te tjera.
Të shpresojmë që të krijohen kushte për promovimin e ketij dhe librit paraprak që të jenë më afër lexuesit.
Komento

Ndaj

Komentet

Shiko komentet e mëparshme

About admin

x

Check Also

‘Dallëndyshet’ ikin me hezitim!

 Nga: Ramazan Bekteshi Kosovën e lash në duarë të sigurta, me një...