Home / Opinion / MASKARAI në RTV Dugagjini Kadri Veseli!

MASKARAI në RTV Dugagjini Kadri Veseli!

Se kildebilledet
Mbrëmë kushdo ka mundë të bindet se patriotizmi shpeshherë bëhet strofullog për horra.
Mjaft të kishte pasë durimin të dëgjonte dy minuta të vetëm horrllëkun e pollavralogjinë e Kadri Karaduzës.
Ky tip, pos analfabet politik i shkallës më të gërditshme, është një përbërje e përzierje e rrenës, e demagogjisë, e hipokrizisë, e karaduzllëkut, e maskarallëkut, e horllëkut, e fodullëkut dhe e patriotizmit njëqindpërqind fals.
Me të ardhë me vjellë nga mutsihane që dalin nga gojë të tilla…
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, Zmadho
 (mar  nga FB)

About admin

x

Check Also

Dyluftimi i integristëve!

Shkruan: Medai Shaholli I ashtuquajturi ‘grupi i zjarrit’ brenda integristëve me protagonistë...