Home / Lajme / KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË,

KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË,

Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Abdulla Mehmeti

KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË, PËRVEÇ NË TROJET ETNIKE SHQIPTARE, NË MAQEDONINË VERIORE, GREQI DHE SERBINË ÇETNIKE

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...