Home / Opinion / Kohë e Maskarenjve si në kohën e Ali Asllanit!

Kohë e Maskarenjve si në kohën e Ali Asllanit!

Shkruan Arflet Selmani politikolog,

Dikur në kohëra të ndryshme, u detyruam t’i lëshojmë vatrat tona nga presioni dhe dhuna që përdorën armiqtë tanë ndaj nesh.

Ndërsa sot, largohemi nga pasojat e mungesës së kushteve ekonomike, sociale, perspektivës që mungon si pasojë e keqëqeverisjeve dhe shpërdorimit të ç’do detyre në nivel institucional.

Korrupsioni, goditja e vlerave shoqërore në mënyrën më mizore, ryshfete, dallavera etj etj.
Është kohë e maskarenjve, thoshte dikur poeti ynë i madh Ali Asllani në Poezinë e tij.

Por kjo kohë e maskarenjve, është trashëguar siduket dhe fatkeqësisht akoma e jetojmë të njëjtën.

About admin

x

Check Also

SI TË ELIMINOHEN MOSMARRËVESHJET DHE PENGESAT MES POPUJVE DHE SHTETEVE BALLKANIKE PËR HAPJEN E PERSPEKTIVËS EVROPIANE DHE EUROATLANTIKE TË TYRE

Shkruan: Dr. Abdulla Mehmeti 12 gusht 2022 A k t u a...