Home / Opinion / JA DISA NGA ARSYJET E MIJA PSE VOTOJ LVV

JA DISA NGA ARSYJET E MIJA PSE VOTOJ LVV

 

Nga Frashër Oseku

1. Shumë njerëz e kanë të vështirë të kenë rrogë apo ushqim mjaftueshme për familjen e tyre në sofër, ndërsa të tjerët kanë më shumë sesa duhen. Pasurija tyre kalon edhe përmasën Evropiane. Prandaj, është e rëndësishme që vota ime të të jetë për klasën e ult. 2 Mendoj, se nuk ka zgjidhje tjetër në Kosovë, përveçse masa e madhe e popullit ta përmbysë ketë kastë. Është e pa kapërdishëm deklarata Lumezi, se nuk ka bazë për ta ndjekur penalisht Adem Grabovcin dhe kriminelë mafioz. Përgjimet dhe skandalet e fundit nga zyrtarë të lartë të shtetit, dëshmojnë se shteti është kapur nga mafia, Unë besoj që këtë LVV ka fuqin të na nxjerr nga kthetrat e mafisë. 3. Dua qe miqësia me Ambasadorët Amerikane dhe ato shtete mike të kenë mendim të mirë e jo flasin për korrupsionin në vendin tonë nga pushtetarët. Afërsia Ambasadave si Amerikane dhe ajo Britanike tregon haptazi që duhet votuar LVV 4. Kosoves i duhen ata politikanë të zotë, të guximshëm, të ditur dhe vizionarë sikurse Albin Kurti (kryelider i Lëvizjes Vetëvendosje), i cili, e ka kuptuar se pa bashkimin e Kosovës me Shqipërinë do jemi më dobët ndaj fqinjëve tanë. 5. Shumica e shqiptarëve dëshirojnë ndryshime thelbësore ekonomike, sociale dhe politike. Çdo qytetar mund të angazhohet duke kontribuar drejtpërdrejt në kutinë e votave dhe atë duke votuar LVV. Unë e di një ndryshimin me fjalë nuk vjen por më votë. Levizja është katalizatori i këtij transformimi.

About admin

x

Check Also

SI TË ELIMINOHEN MOSMARRËVESHJET DHE PENGESAT MES POPUJVE DHE SHTETEVE BALLKANIKE PËR HAPJEN E PERSPEKTIVËS EVROPIANE DHE EUROATLANTIKE TË TYRE

Shkruan: Dr. Abdulla Mehmeti 12 gusht 2022 A k t u a...