Sondazhi i publikuar sot prej UNDP-së tregon se kryeministri Kurti ka pëlqyeshmëri prej 65.4%, duke qenë kryeministri më i pëlqyer në historinë e këtyre sondazheve që ka botuar vetë UNDP, larg prej vendit të dytë.

Ndërsa presidenti Thaçi ka pëlqyeshmëri prej 18.7%.

Atëherë, si shpjegohet që presidenti Thaçi ka mbështetjen e 85 deputetëve?

Në Kosovë po krijohet një qeverisje pa zgjedhje kundër vullnetit të shumicës absolute të qytetarëve. Duke parë këto numra atëherë me plot gojën mund të themi se populli do zgjedhje të reja. Dhe ne nuk do ta lejojmë qeverisjen pa zgjedhje.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/