Home / Lajme / Gjykata e kooruptuara dhe politike ne Kosovë!

Gjykata e kooruptuara dhe politike ne Kosovë!

Fotografia e Blerim Metaj
Blerim Metaj

Gjër sa Titistët dhe kriminelët janë të lirë e këmbëkryq në institucione, Patrioti Ph.d.Sadri Ramabaja mbahët ende në Burg, pa as një fakt!

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e mbrojtësit të tij, rreth masës së paraburgimit ndaj Ph.d Sadri Ramabaja.

Shpresoj që pas kalimit të problemit të brendshem në Lëvizjen Vetëvendosje, kjo e fundit të kerkoj kolektivisht Lirimin e menjëhershëm për Profesorin e nderuar.
Nuk i‘a kemi borq këtë heshtje Profesorit!!

Ai u kthye nga Zvicrra me gjithë familje për ti sherbyer Atdheut, e jo për tu mbajtur në burg padrejtësisht si në kohën e pushtimit jugosllav.

 

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...