Home / Lajme / Gjithçka ka qenë e planifikuar, Dr. Rashid Buttar zbardh të tjera prapaskena me Covid-19

Gjithçka ka qenë e planifikuar, Dr. Rashid Buttar zbardh të tjera prapaskena me Covid-19

Dr. Rashid Buttar përveç karrierës së tij super të pasur, për 20 vitet e fundit ai është rankuar edhe si një ndër pesëdhjetë mjekët më të mirë në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Pak kohë më parë gazeta publikoi një analizë të tij, ndërsa së fundmi ai ka folur sërish, duke hedhur dyshime mbi vaksinën për Covid-19.

Dr Bobby Kenedi më tha disa nga gjërat më të rëndësishme për sa i përket vaksinës kundër Covid 19. Një nga gjërat që duhet të nënvizojmë është fakti se janë rreth 80 vaksina që pritet të dalin në treg kundër koronavirusit të ri. Dhe janë 120 kompani të ndryshme farmaceutike që po përpiqen të gjejnë vaksinën.

Bill Gates është lideri i kompanisë më të madhe në këtë aspekt. Bill Gates është 1. Ai ka gjithashtu duart në çdo kompani që merret me vaksinën.

Një nga kompanitë që po merret me krijimin e vaksinës është kompania “Moderna”. Ajo ishte në borxhe 1.5 bilion dollarë dhe ishte shumë pranë shpalljes së falimentit, por Bill Gates sëbashku me Dr Faucy e financuan këtë kompani dhe e nxorën nga situata. Dr Fauci po e përdor këtë kompani për të prodhuar një vaksinë, e cila do të dalë në treg. Tani ajo që më tha Bobby është se kjo kompani nuk ka prodhuar kurrë asgjë, nuk ka nxjerrë kurrë ndonjë vaksinë apo diçka tjetër që është konsumuar nga njerëzit.

Ajo që është shumë shqetësuese është fakti se kjo kompani ka anashkaluar të gjithë protokollet për provën e vaksinës tek kafshët. Ato po vijnë me një vaksinë e cila është e para e llojit të saj në të gjithë botën dhe që quhet vaksina ARN. Nëse nuk keni njohuri biologjike, ne kemi një kod gjenetik që është në formën e një heliksi dysh që është ADN-ja, dhe është edhe një komponent tjetër që është ARN-ja dhe që përdoret për të rishkruar kodin e ADN-së. Viruset janë fragmente ADN-je dhe ARN-je.

Viruset nuk mund të vriten pra se nuk janë entitete, por janë fragmente ADN-je dhe ARN-je. Viruset jetojnë brenda nesh. Nëse nuk do të kishim viruset atëherë njerëzimi nuk të ekzistonte sepse viruset na ndihmojnë të evoluojmë. Sepse viruset futen në qelizë, shumojnë fragmentet e veta dhe në këtë mënyrë na ndihmojnë që të adaptohemi më mirë me mjedisin që na rrethon. Kështu funksionon sistemi ynë.

Kurrë nuk ka pasur më parë një vaksinë ARN-je. Kjo kompani po bën një vaksinë që do fusi ARN në trupin tonë. Kjo do inkorporohet brenda ADN-së tonë dhe do të rishkruajë kodin tonë gjenetik. Kjo do të ndryshojë të gjithë sistemin tonë. Kjo është të marrësh sistemi njerëzor e ta bësh diçka tjetër. Po flasim për rishkrim të gjenomit njerëzor.

Nuk e dimë ende se çfarë pasojash do të ketë kjo. Nuk mund ta imagjinojmë. Do të bëjë që sistemi ynë të pësojë mutacion dhe as nuk e dimë se çfarë segmente ARN-je do të na implementohen. Kjo është katastrofë në gjen.

Dyshimet

E çuditshmja është që personat në të cilët do të eksperimentohet vaksina e kanë me detyrim të mos kryerit e marrëdhënieve seksuale dhe të mos bëjnë fëmijë. Kjo pasi nëse bëhet një bebe, do të dalë në pah ajo çka vërtet bën vaksina me rishkrimin e ADN-së tonë.

Kjo është gjëja më shqetësuese që kam mësuar 5 vitet e fundit. Bobby më foli edhe për një artikull në CNN dhe një nga shkencëtarët që punojnë për këtë kompani për vaksinën, thotë se kurrë nuk do ta marrë atë vaksinë. Imagjinoni, po nxjerrin një produkt që vetë pranojnë që nuk do ta marrin kurrë, por që presin që ju ta fusni në trupin tuaj. Jeta po i kthehet normalitetit, por këta njerëz janë duke folur për një valë të dytë.

Nga dreqin e dinë që do të ketë një valë të dytë? Ata janë duke e planifikuar të gjithë këtë ja pse e dinë. Ja pse Bill e dinte që në 2017 që do të kishim një pandemi. Arsyeja pse kanë planifikuar një valë të dytë, është sepse legjitimojnë një mbyllje dhe izolim edhe më të madh dhe kjo i ndihmon që ta bëjnë vaksinën të detyrueshme. Ndaj duhet të përgatitemi tani. Kanë 10-20 vite që fusin në trupin tonë me anë të vaksinave toksina e gjithçka tjetër. Mund të përmendim vaksinat e H1N1 apo të tjerat.

Pastaj është 5G

Thonë se na duhet për të pasur një internet më të shpejtë, që të shkarkojmë filmat më shpejt. Ç’dreq ndryshimi ka nëse filmi shkarkohet për 2 minuta apo për 1 min?

E vërteta është se ky rrjet i shpejtë u duhet në mënyrë që të mund të kontrollojnë inteligjencën artificiale që planifikohet të përdoret për të na kontrolluar ne. Vaksina, teknologjia dhe toksifikimi që kemi brenda nesh, të gjithë jemi të toksifikuar deri në një pikë dhe kur i bashkon këto të treja, është stuhia perfekte. Kjo do të quhet vala e dytë. Kjo do t’i legjitimojë atyre të drejtën që vaksinën ta bëjnë të detyrueshme. Njerëzit do jenë të frikësuar dhe do thonë se po e bëjnë për të mbrojtur shëndetin publik. Ne që do të refuzojmë do të na karantinojnë me idenë se duhen mbrojtur të tjerët. Ne do të jemi disidentët. Nëse je vaksinuar dhe beson te vaksina pse duhen diskriminuar të tjerët. Supozohet që je i mbrojtur. Ata që prodhojnë vaksinën thonë që ti që nuk po merr vaksinën po më vë mua në rrezik që e kam marrë. Ku qëndron logjika në këtë budallallëk?

Loja me vaksinën

Kam punuar në kaq shumë kohë me ushtrinë dhe me organizata qeveritare në misione edhe jashtë vendit, kemi bërë aq shumë gjëra në emër të Zotit dhe njerëzimit. Por më vonë kemi kuptuar që gjithçka ka qenë farsë.

Kam dëshmi konkrete që disa prej sulmeve në Irak kanë qenë të orkestruara dhe ekzekutuara nga ushtria amerikane në mënyrë që të legjitimonin ndërhyrjet e tyre në Irak. Por media nuk flet për këto gjëra. E tillë është edhe kjo situatë. Po ngrihen flamuj fals rreziku që më vonë do të përdoren për të implementuar vaksinën tek ne, toksikologjia po vërteton mbytjen e përditshme me kombinime gazesh që hyjnë në mushkëritë tona. Pas daljes së vaksinës, personat që nuk do të pranojnë ta bëjnë do të trajtohen si disidentë, disa do të vriten disa do të futen në karantinë. Personat që do të kenë marrë vaksinën do të fillojnë të kenë komplikacione të tjera çka do të krijojë nevojën për më shumë vaksina dhe do të jetë një rreth ciklik që do të vazhdojë pafund deri në momentin që do të jemi të gjithë të digjitalizuar dhe të ketë cip në çdo njeri në planet.

Distancimi social është me qëllim jo që të na mbrojë nga njëri-tjetri, por për të na monitoruar. Në vendosjen e çipeve, me anë të satelitëve apo edhe teknologjisë, e cila ka tashmë katër apo pesë vite që është në qarkullim në kompani private, monitorohemi. Distancimi është që të monitorohet secili veç e veç sepse nëse kemi një grumbull njerëzish, kjo teknologji nuk përcakton dot nëse kemi tre katër apo më shumë persona.

Duhet të jemi larg njëri-tjetrit që të na mbikëqyrin ashtu siç ata duan. Flitet kaq shumë për vaksinën. Ka shumë të dhëna që autizimi, një nga sëmundjet ku unë jam specialist, shkaktohet nga vaksina. Në përpjekje për të ulur numrin me vaksina dhe trajtime, tashmë 1% e popullatës ka autizëm. Nuk ka shanse që unë dhe fëmijët e mi të lejojmë që të na marrin të drejtën për të vendosur çdo bëhet me trupat tonë.

Vdekjet nga viruset nuk shkaktohen as nga Ziko as nga Covid as nga H1N1 po nga ato dreq vaksinash. Deri tani është përdorur gjithmonë teorema përça dhe sundo. Janë vënë myslimanët kundër të krishterëve, të krishterët kundër çifutëve etj. etj. gjatë të gjithë historisë. Dhe e gjitha kjo në përpjekje për të mbuluar planet e tyre. Nuk më intereson fare nëse mendoni se jam i çmendur apo se çdo të ndodhë me mua. Më intereson çdo ndodhi me fëmijët e mi dhe të ardhmen e njerëzimit. E vërteta është se ka një agjent shpopullarizimi.

Bill Gates është kapur dhe dokumentuar me video kur ka thënë shpopullarizim me anë të vaksinave. Unë nuk jam kundër vaksinave reale, kurrë nuk kam qenë. Unë jam kundër budallallëkut. Sepse çdo aspekt i vaksinimit njerëzor vitet e fundit ka hedhur poshtë çdo aspekt fondamental të fiziologjisë njerëzore. Është e ditur që sistemi imunitar i njeriut nuk mund të përgjigjet nga gjashtë muaj në një vit dhe prapë ne jemi duke i dhënë vaksina foshnjave 6 muajshe ose që në ditët e para të tyre të jetë.

Pse po i japim vaksina që kanë në përbërje nikel, alumin, mërkur këtyre foshnjave dhe më pas u injektohen pjesëza ADN-je, qeliza njerëzore që kanë pësuar mutacion në emër të “mbrojtjes” së tyre. Po i japim dikujt vaksinë për të dhënë nxitje të sistemit imunitar ndërkohë që fëmijët e kësaj moshe nuk kanë sistem imunitar ose të themi nuk mund të përgjigjet. Kushdo që thotë se vaksinat janë të domosdoshme ose janë 100% injorantë në këtë fushë ose kanë një axhendë të fshehur.

Vaksinimi i popullatës, biznesi i mijëvjeçarit për Bill Gates

Vaksinat, për Bill Gates, janë një filantropi strategjike që ushqen shumë aktivitete të tij të lidhura me vaksinat (përfshirë ambicien e Microsoft për të kontrolluar një firmë globale të identifikimit të vaksinave) dhe i jep atij kontroll diktatorial mbi politikën globale të shëndetit, maja e diamantit të neo-imperializmit të korporatave. (Nga postimi i Robert F Kennedy Jr në Instagram sot, 9 Prill 2020). Obsesioni i Gates me vaksinat duket i nxitur nga besimi mesianik se ai është urdhëruar të shpëtojë botën me teknologji dhe vullnetin hyjnor për të përjetuar jetën e qenieve të vogla njerëzore. Duke premtuar se do të zhdukte poliomielitin me 1.2 miliardë dollarë, Gates mori kontrollin e Bordit Kombëtar Këshillimor të Indisë (NAB) dhe imponoi 50 vaksina kundër poliomielitit (deri në 5 vjet) për të gjithë fëmijët para moshës 5 vjeç. Mjekët indianë fajësojnë fushatën e Gates për një tendosje shkatërruese të epidemisë së poliomielitit që paralizoi 496,000 fëmijë midis viteve 2000 dhe 2017. Në vitin 2017, qeveria indiane goditi regjimin e vaksinës Gates dhe dëboi Gates dhe miqtë e tij nga NAB.

Menjëherë pas kësaj, shkalla e paralizës së poliomielitit ra në mënyrë të ndjeshme. Në vitin 2017, Organizata Botërore e Shëndetit pranoi me mërzi se shpërthimi global i poliomielitit është kryesisht efekti i një varg vaksinash, që do të thotë se vjen nga programi i vaksinave Gates. Epidemitë më të frikshme në Kongo, Filipine dhe Afganistan kanë të bëjnë me vaksinat e Gates. Deri në vitin 2018, ¾ e rasteve globale të poliomielitit ishin nga vaksinat e Gates.

Në vitin 2014, Gates Foundation financoi testet eksperimentale të vaksinave HPV, të zhvilluara nga GSK dhe Merck, mbi 23,000 vajza në provincat e largëta indiane. Rreth 1.200 prej tyre vuajtën nga efektet anësore serioze, duke përfshirë çrregullime autoimune dhe të fertilitetit. Shtatë vdiqën. Hetimet nga qeveria indiane kanë akuzuar studiuesit e financuar nga Gates për kryerjen e shkeljeve të përhapura etike, duke shtyrë vajzat e cenueshme të fshatit në procesin e vaksinimit, shtypjen e prindërve, falsifikimin e formave të pëlqimit dhe refuzimin e ndihmës mjekësore për vajzat e dëmtuara. Çështja tani është në Gjykatën Supreme të vendit.

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...