Home / Opinion / Gani Krasniqi simbol i bashkimit kombtar.

Gani Krasniqi simbol i bashkimit kombtar.

Fotografia e Agim Sylejmani
 Blerim Metaj

Gani Krasniqi, ky veprimtar dhe luftëtar i pathyeshëm dhe i palodhshëm i luftës për çlirim e bashkim kombëtar, ish i burgosur politik dhe njëri nga figurat më të rëndësishme të luftës së udhëhequr nga UÇK-ja, nuk din lodhje as sot, duke u radhitur krah për krah me të rinjtë e të rejat shqiptare në radhët e Lëvizjes Vetëvendosje. Tani ai po kandidon për deputet në Kuvendin e Kosovës.
Koha që po jetojmë ka nevojë imediate edhe për njerëz të tillë, atdhetar e patriotë të devotshëm, njerëz që nuk tradhtojnë kombin e atdheun, njerëz të cilët nuk gjunjëzohen para shatazheve dhe presioneve. I tillë është edhe Gani Krasniqi, kandidati i Lëvizja Vetëvendosje për deputet në Kuvendin e ardhshëm të Kosovës. Kuvendit të Kosovës i duhen njerëz si Gani Krasniqi
Prandaj, ftoj shokë e miq, familjarë e dashamirë që njërën nga votat e tyre të hedhin edhe për Gani Krasniqin, i bindur se ai këtë votë do ta dëshmojë me angazhimin e tij në Kuvendin e Kosovës.

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...