Home / Lajme / E papritur, Albin Kurti merr kete vendim , e shokon Vuçiçin dhe Serbinë

E papritur, Albin Kurti merr kete vendim , e shokon Vuçiçin dhe Serbinë

Ai në një postim në Facebook, ka shkruar se i kundërvihemi me masë reciproke Serbisë, dhe se së fundmi ky vend fqinjë ka ndërruar qasje duke kushtëzuar përdorimin e emrit ‘Republika e Serbisë’.

Reciprociteti me Serbinë

Edhe emri ‘Kosovë’ është kushtetues, mirëpo, së fundmi Serbia ka ndërruar qasje duke kushtëzuar përdorimin e emrit ‘Republika e Serbisë’.

Ne i kundërvihemi me masë reciproke. Obligohet Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë të përdorë stemën dhe emrin ‘Republika e Kosovës’ në të gjitha certifikatat fitosanitare dhe veterinare.

Pra, asnjë maune nuk mund të hyjë në Kosovë nëse në certifikatat e tyre nuk figuron: Republika e Kosovës.

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...