Home / Opinion / “Duan Një Qeveri Botërore Dhe Një Miliard Të Vdekur!” OBSH-Ja Me COVID 19 Po Ndjek Një Agjendë Të Vetën Që Nuk Është Shëndetësore

“Duan Një Qeveri Botërore Dhe Një Miliard Të Vdekur!” OBSH-Ja Me COVID 19 Po Ndjek Një Agjendë Të Vetën Që Nuk Është Shëndetësore

Shkurt, kuptojeni se po ua fusin. Jeni në një eksperiment gjigand. Jeni nën një diktaturë jakobine. Këta janë terroristë dhe meritojnë atë fund që duhet të ketë çdo terrorist.

SI IA DHJEU PRESIDENTI I TANZANISË KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË

Prof.Dr.Shenasi Rama

Presidenti i Tanzanisë ia dhjeu shumë keq planin kryeministrit të Shqipërisë dhe bashkë me të edhe parisë, si dhe mafias së sindikatës ndërkombëtare të krimit. Doktorant në kimi, presidenti i Tanzanisë çoi disa kampione gjaku nga banorët e Tanzanisë për testim me testet e sjella nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Mirëpo, ndërmjet atyre kampioneve futi edhe tre kampione: një me gjak zogu, një me gjak dhie, dhe një kampion “gjaku” me lëng frutash nga… papaja. Aty ndodhi e papritura e madhe. Të gjithë kampionët, përfshirë edhe frutin, dolën pozitivë me Covid-19…. shkurt, doli katastrofë puna e testeve.

Si pasojë e kësaj katastrofe për globalistët që, sipas Presidentit të Tanzanisë, duan një qeveri botërore edhe më një miliard të vdekur, Presidenti i Tanzanisë ua mbylli zyrën Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe i la tanzanianët të ecnin e të dilnin lirshëm si suedezët dhe gjermanët.

Tashti që ta shtjelloj pak këtë punën e dhjerjes që ia bëri me spondë kryeministrit të Shqipërisë po vë në dukje këto gjërat e mëposhtme:

  1. Testet janë krejt e shumë të pasakta – pra, kur thotë shteti shqiptar dhe komisioni jakobin se janë kaq e aq për qind, kjo vendoset në tavolinë.
  2. OBSH-ja po ndjek një Agjendë të vetën që nuk është shëndetësore.
  3. Vijimisht mbështetja që mori shteti shqiptar për vendosjen e diktaturës dhe të shtetrrethimit nga Organizata Botërore e Shëndetësisë është shumë e dyshueshme.
  4. Dikush kërkon të promovojë këtë model sundimi jakobin e diktatorial që vendosi me lejen e pronarit, kryeministri, zv.komandant i sektit jakobin dhe shtetrrethimin e me radhë.
  5. Mënyra se si u vendosën diktatura dhe karantina lënë shumë për të dyshuar se plani u ndërrua në gjysmë të rrugës, të them me 7-9 mars dhe dikush nga ata që vijnë në Tiranë e nxori nga bunkeri dhe e bëri trimosh kryeministrin tuaj që po shitej rëndshëm në bunkerin numër dy.
  6. Si e kam thënë, dhe kam qenë i pari që ua kam vënë në dukje tek Ora TV, virusi ka qenë atje qysh në janar dhe në shkurt ka qenë epidemia.
  7. Tani lufta që po bën kryeministri juaj është me mullinjtë e erës sepse po të testojë edhe lopën i del me virus (nuk po hyj në detaje pse lopën e jo qenin…)
  8. Tani vazhdimi i diktaturës ju shërben vetëm parisë, sindikatës ndërkombëtare të krimit dhe kryeministrit.
  9. Frika është më e fortë se dëshira me kenë I lirë. Tash e keni provuar se nuk jeni njerëz të lirë. Ama dhiheni nga frika. Tani do ju dalë edhe ju pronari. E keni treguar se nuk keni palcë kurrizore, nuk kuptoni, nuk doni të kuptoni dhe nuk e keni ndjenjën e shërbimit publik, anipse e keni të theksuar shumë interesin publik.
  10. Megjithatë, fuqia e parisë është kaq e madhe sa jeni të paralizuar. Ajo është kompakte, e lidhur, luan me ju si macja me miun dhe jua fut sa herë don me ndihmën, lejen dhe në interesat e të huajve.

Shkurt, kuptojeni se po ua fusin. Jeni në një eksperiment gjigand. Jeni nën një diktaturë jakobine. Këta janë terroristë dhe meritojnë atë fund që duhet të ketë çdo terrorist.

Veç ta dini se Presidenti i Tanzanisë me zgjuarsinë e vet, edhe po të mos jetë aspak shkencor argumenti, ia nxori petët lakrorit dhe tregoi se lepuri fshihet diku tjetër. Dhe ndërkohë, pa vetëdije, nëse kjo është e vërtetë e jo një shpikje e tij me ndjekë agjenda të caktuara, e nxori zbuluar planin jakobin e kriminal që po zbatohet në Tiranë me një gjakftohtësi kriminale dhe metodikisht, përkundër çdo arsyeje sepse ata që ju sundojnë e dinë se mund të bëjnë çka të duan me ju.

Tani, nga korriku, po të jetë kështu, edhe lëngu i rrushit do ju dalë me DCovid-19 dhe të gjithë duhet ta merrni atë vaksinën që të shëron nga çdo virus dhe në rrugë e sipër të shëron edhe nga arsyeja edhe nga e vërteta, sepse diktatura është aty, dhe po lufton me zënë rrënjë fort.

About admin

x

Check Also

Elokuenca retorike e Ramës në OKB si mjet për fshehjen e krimeve serbe në Kosovë

Shkruan: Ramazan Bekteshi Ti, Edi Rama, në margjinat e sesionit të 77-të...